Hjulmagervej 12 i Vinding er solgt for 125 millioner kr. Foto: Google Street View

Mileway køber logistikejendom ved Vejle af Coop for 125 millioner kr.

Blackstones ejendomsselskab med speciale inden for logistik, Mileway, har været på opkøb i det jyske. En ejendom på Hjulmagervej 12 i Vejle-forstaden Vinding tæt ved motorvejsafkørsel 61a er ifølge Tinglysningen solgt til 125 millioner kr. til et luxembourgisk selskab, der har Mileway som ejer.

Sælger er Coop Invest, og ejendommen har tidligere været benyttet som lager for Fakta. Den har et grundareal på knap 63.000 kvm, og bygningerne udgør sammenlagt 23.720 kvm.

Fakta lukkede lageret tilbage i 2011, og siden har ejendommen været lejet ud til blandt andet UPS og Rema 1000.

Led i et større salgsstrategi
Coop Invest er Coop-koncernens investeringsselskab. Coops koncerndirektør Kræn Østergaard Nielsen sagde for nylig til Finans, at man i forbindelse med en ny strategiplan og finansieringen af den kommer til at sælge ud af koncernens ejendomsportefølje, som har en værdi af knap syv milliarder kroner.

Foruden logistikejendommen i Vinding har Coop Invest da også afhændet andre af sine ejendomme de seneste måneder. For nylig blev en discountbutik i Bredballe ved Vejle solgt til Blue Capital, og omkring nytår var det en ejendom ved Korup, der blev solgt fra.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder