Bredballe Center 7, Vejle. Foto: Google Streetview

Coop 365-ejendom ved Vejle solgt for 32 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens største handel er foregået i Vejle. Her har detailkæmpen Coop solgt en Coop 365 dagligevareforretning til kommanditselskabet Jysk Detail, Vejle-Bredballe for 32 millioner kr. I løbet af det seneste år har Coop solgt flere af sine ejendomme, samt annonceret lukningen af Irma-kæden, som også har resulteret i at virksomheden skulle sælge flere ejendomme.

I Nykøbing Sjælland er en ejendom på Tunøvej 7 blevet solgt til en andelsboligforening. Sælger er J.L. Ejendomme, Nykøbing.

Dagens handelsliste:

Bredballe Center 7, 7120 Vejle Øst (32.009.667 DKK)
Køber K/S Jysk Detail, Vejle-Bredballe
Sælger Coop Invest A/S
Tunøvej 7, 4500 Nykøbing Sj (12.612.600 DKK)
Køber Andelsboligforeningen Tunøvej
Sælger J.L. EJENDOMME, NYKØBING ApS
Ny Munkegade 48, 8000 Aarhus C (11.500.000 DKK)
Køber La Casitas ApS
Sælger John Alex HestvangInge Hestvang
Kordilgade 20, 4400 Kalundborg (10.750.000 DKK)
Køber Leva Ejendomme A/S
Sælger BØJE EJENDOM ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder