Videnspark i Sønderborg solgt til Danfoss- og Linak-selskab

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens transaktionsliste toppes af handlen, hvor The Square-hotellet ved Københavns Rådhusplads skifter hænder. Den handel er omtalt i denne artikel.

Den næststørste handel drejer sig om ejendommen på Alsion 2 i Sønderborg, der huser Videnspark Alsion. Den har Sønderborg Kommune solgt til et ejendomsselskab, der er ejet af egnens to største familiekoncerner i fælleskab, nemlig Danfoss-familien ved Bitten & Mads Clausens Fond og Linak-stifteren Bent Jensens Linka Holding A/S.

Endelig finder man også salget af H. C. Ørsteds Vej 37B på Frederiksberg på listen. Den handel har vi omtalt i denne artikel.

Dagens handelsliste

Jernbanegade 1, 1608 København V (550.000.000 DKK)
Køber ARP-HANSEN HOTEL GROUP A/S
Sælger DANICA EJENDOMME P/S
Alsion 2, kl. 3, 6400 Sønderborg (63.504.310 DKK)
Køber CIE Ejendomsselskab P/S
Sælger Sønderborg kommune
H.C. Ørsteds Vej 37B, 1879 Frederiksberg C (32.000.000 DKK)
Køber Ejendomsselskabet H.C. Ørsteds Vej 37B ApS
Sælger Nini Mandrup Wonnerich
Sjelborg Strandvej 11, 6710 Esbjerg V (12.000.000 DKK)
Køber MSP 2022 A/S
Sælger IBW 2022 A/S

Se alle transaktionslister fra Resights her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder