Mette Hougaard, kommende partner hos Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Endnu en ny partner i Fast Ejendom hos Poul Schmith

Årsskiftet er højsæson for forfremmelser i advokatbranchen. Estate Media fortalte torsdag, at Henrik Meden bliver partner hos Poul Schmith/Kammeradvokaten, men han er ikke den eneste med fast ejendom som speciale, som avancerer i firmaet.

Mette Hougaard, der er en del af advokatvirksomhedens M&A Real Estate Team, kan også fra 1. januar kalde sig partner samme sted.

Hun rådgiver danske og internationale ejendomsinvestorer, developere, udlejere og lejere vedrørende fast ejendom i bred forstand med blandt andet due diligence, forhandling af kontrakter, opsigelse af lejemål og håndtering af fraflytningssager.

Af Estate Medias advokatanalyse fra november fremgik det, at Accura sammen med Poul Schmith/Kammeradvokaten er de to danske advokatfirmaer, der har flest ansatte, som har fast ejendom som speciale. Læs mere her: Så mange arbejder med ejendomme på de danske advokatkontorer

Læs om en af de andre nye partnere hos Poul Schmith/Kammeradvokaten, Henrik Meden, her

 

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder