Ungdomsboligprojektet Atriet på Amager bygges til bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld og forventes opført i første halvdel af 2024

Nordstern og Heimstaden bygger ungdomsboliger i København

Den danske udviklings- og entreprenørkoncern Nordstern, som er det nye navn efter fusionen mellem Casa og KPC, og den svenske ejendomsinvestor Heimstaden er ved at bygge 206 bæredygtige ungdomsboliger i København.

Det drejer sig om et knap 6.800 kvm stort ungdomsboligprojekt kaldet Atriet. Det ligger på Else Alfelts Vej i Ørestad, hvor opførelsen har været i gang i en lille måneds tid.

Bygherre er projektselskabet Atriet ApS, som ejes ligeligt af Nordstern og Heimstaden.

– Vi har set frem til at komme i jorden, fordi vi glæder os til at skabe et byggeri der både er certificeret bæredygtigt, har mange sociale kvaliteter og kommer til at stå frem blandt andre bygninger med det imponerende glastag. Der er mangel på ungdomsboliger, så jeg er glad for, at vi kan hjælpe med at skabe nogle flere, siger projektchef i Nordstern Ann-Mari H. Lanty.

Atriet bygges til bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld og forventes opført i første halvdel af 2024.

Læs også Her er Casa og KPC’s nye navn

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder