Helge Krogsbøl er koncerndirektør i Heimstaden. Foto: Heimstaden

Ny koncerndirektør i Heimstaden – Patrik Hall får ny rolle

Fra årsskiftet hedder koncerndirektøren i Heimstaden ikke længere Patrik Hall.

Det oplyser den svenske ejendomskoncern, som er Danmarks største private boliginvestor med investeringer for over 50 milliarder kr.

Dermed stopper Patrik Hall efter flere end 20 år på posten for i stedet at fortsætte i Heimstaden som Senior Advisor og medlem af Group Investment Committee.

Ny koncerndirektør udpeget
Ny koncerndirektør i Heimstaden bliver nuværende COO og Vice President Helge Krogsbøl.

– Patrik Hall har været en vigtig drivkraft i Heimstadens vækstrejse fra et lille Malmø-baseret selskab til dagens europæiske platform med mere end 300.000, der bor hos os. Kundeoplevelser og gennemtænkte boliger i kombination med energi- og omkostningseffektiv forvaltning er nøgleelementerne for Heimstaden.

– Helge Krogsbøl har imponeret os i rollen som Chief Operating Officer og er perfekt til at tage over efter Patrik Hall , siger Heimstaden-koncernens bestyrelsesformand, Ivar Tollefsen.

Læs også Heimstaden vil have 1 million boliger inden 2030

Adm. koncerndirektør Patrik Hall, Heimstaden. Foto: Heimstaden

Patrik Hall og Helge Krogsbøl
Selv siger Patrik Hall som afgående koncerndirektør:

– Helge Krogsbøl og jeg deler samme passion og engagement for kundetilfredshed og bæredygtige løsninger, og jeg er overbevist om, at han vil lede Heimstaden på en ekstraordinær måde. Jeg ser frem til at bruge min tid på eksisterende og nye investorer samt andre strategiske områder.

Helge Krogsbøl er – som nævnt – i dag COO (driftsdirektør) og Vice President i Heimstaden. Før han kom til den svenske ejendomskoncern, havde han ledende roller som henholdsvis Senior Vice President i Pandox og adm. direktør i First Hotels.

– Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Patrik Hall i vores nye roller og til at være Heimstadens adm. direktør. Det er en kompetent organisation med iværksættertankegang og stærke værdier, som i kombination med en diversificeret ejendomsportefølje i 10 lande skaber en stabil grundlag for fremtidig succes, siger Helge Krogsbøl, der 1. januar 2023 tiltræder som koncerndirektør.

Heimstadens portefølje
Heimstaden er Europas næststørste boliginvestor med cirka 155.000 lejeboliger i 10 lande og en samlet porteføljeværdi på aktuelt 343 milliarder svenske kr. – omkring 230 milliarder danske kr. Det svenske ejendomsselskab med hovedkontor i Malmø har som majoritetsejer det norske investeringsselskab Fredensborg, der er kontrolleret af investoren Ivar Tollefsen, der også er bestyrelsesformand i Heimstaden AB.

Heimstaden er Danmarks største private boliginvestor med investeringer for over 50 milliarder kr. Heimstadens første danske ejendomsinvestering var i 2014 – under navnet Fredensborg frem til 2015.

Christian Fladeland er investeringsdirektør i Heimstaden-koncernen, mens Michael Byrgesen Hansen er adm. direktør i Heimstaden Danmark.

Heimstaden er børsnoteret på Nasdaq First North og Nasdaq Stockholm.

Læs om Heimstadens resultater i 1. halvår 2022:

Heimstaden nærmer sig ejendomme for 250 milliarder kr.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder