De i alt 5.772 kvm nordfynske rækkehuse er fordelt i fire mindre byer, hvoraf størstedelen ligger i Bogense. Foto: Colliers

Heimstaden slår til igen – køber 78 rækkehuse

Svenske Heimstaden, som er Danmarks største, private boliginvestor, melder om køb af 78 rækkehuse på Nordfyn.

Bag salget står det lokale boligudlejningsselskab Søberg & Nielsen Holding ApS, som har solgt i alt 5.772 kvm rækkehuse fordelt i fire mindre byer, hvoraf størstedelen ligger i Bogense.

Det oplyser Colliers, som har formidlet salget på vegne af Søberg & Nielsen.

Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort.

– Investorerne efterspørger i højere grad tætte og lave boligbyggerier og generelt nyere boligmasse, som er i drift. Vi oplever interesse på hele Fyn, men især i områder med et stærkt lokalsamfund og attraktive handle-, skole- og naturforhold. Og så er det altid eftertragtet med boligejendomme, som ikke ligger langt fra vandet, som det er tilfældet her, siger Mads Mehl Mortensen, erhvervsmægler hos Colliers i Odense.

Stadig en overvægt af købere
Handlen er blandt andet blevet til via et samarbejde på tværs af Colliers’ afdelinger i Odense og Aarhus, hvor erhvervsmægler Tonny Yderholm tidligere har hjulpet Heimstaden med opkøb af boligporteføljer.

– Trods rentestigningerne ser vi stadig en overvægt af købere, så markedet er gunstigt for sælgere endnu. Især de større investorer søger mod vækstområder uden for København og Aarhus, hvor afkastet er højere, men hvor der fortsat er en god risikoprofil, hvilket denne transaktion vidner om, fremhæver Tonny Yderholm.

Han tilføjer at, at tendensen gælder for de fleste investeringsmuligheder inden for boligsegmentet, store såvel som små ejendomme. Dog er det især de veldrevne og større investeringsmuligheder, som er i høj kurs, bemærker Tonny Yderholm.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder