Nicolas Tofting. Foto: Capital Investment

Capital Investment ansætter ESG Manager

Capital Investment har ansat Nicolas Tofting i en nyoprettet stilling som ESG Manager.

– Vi er glade for at kunne meddele, at vi opruster på ESG-fronten med ansættelsen af Nicolas Tøfting i en nyoprettet rolle som ESG Manager, påpeger Capital Investment.

Nicolas Tofting kommer fra Green Building Council Danmark, hvor han har haft primært fokus på bæredygtig drift af eksisterende ejendomme. Han kommer til Capital Investment både med en stærk viden inden for ESG-data og med indsigt i sammenspillet over til den kommende EU-taksonomi, der kommer til at kvantificere alle investeringer i forhold til deres bæredygtighed.

– Ansættelsen af en stærk profil som Nicolas afspejler vores fokus på ESG og vores bestræbelse på i endnu højere grad at indtænke ESG i vores daglige arbejde, siger adm. direktør Jesper Damborg, Capital Investment.

Capital Investment har specialiseret sig i at formidle ejendomme for internationale investorer og derefter forvalte dem. Stadig flere kapitalfonde og andre former for investorer kræver direkte, at der er styr på bæredygtighed i form af alt fra cirkularitet til  co2-udslip, og derfor er det en trend, at stadig flere forvaltere og investorer bruger ressourcer især i form af særlige medarbejdere dedikeret til ESG-strategien.

Capital Investment stod bag en af årets største transaktioner, da Jesper Damborg sammen med den mangeårige partner Claus Klosterman solgte Galleri K i det indre København for 2 milliarder kr. til ejendomsselskabet Jeudan i april i år.

Læs mere i Jeudan køber Galleri K for 2 milliarder kr.

Jesper Damborg og Claus Klostermann solgt i august 2021 alle deres aktier til norske Storebrand Asset Management, som nu ejer 100 procent af selskabet. Makkerparret fortsætter med at udgøre direktionen i Capital Investment efter den norske overtagelse.

Læs mere i Storebrand køber Capital Investment for en halv milliard kr.

Læs også Damborg og Klostermann kan få op til 700 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder