Byggmax er klar med sin første butik i Danmark. Denne butik på 10.000 kvm åbner i Vejle den 29. juli. Foto: Byggmax

Svensk byggegigant åbner nu i Danmark – målet er 25 butikker

Fredag den 29. juli åbner Byggmax, der er en af Nordens største byggemarkedskæder, sin første butik i Danmark. Butikken ligger på Stiftsvej i Vejle Nord.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at invitere hele Vejle og omegn med til åbningen af den første danske Byggmax. Vi har arbejdet hårdt for at gøre butikken klar, så vi kan give gæsterne den bedste byggemarkedsoplevelse, siger afdelingschef Mathias Mayn.

Byggmax-butikken i Vejle er på 10.000 kvm. Den svenske byggegigant ser potentiale i at åbne omkring 25 butikker i Danmark i løbet af de næste fem år.

Med over 190 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en af ​​Nordens førende detailkæder inden for byggeri og gør-det-selv-produkter. Koncernen havde en omsætning på 7,6 milliarder svenske kr. i 2021 og har været børsnoteret på Nasdaq siden 2010.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder