Foto: Byggmax

Svensk kæde indtager Danmark – her er målet for antal butikker

Til sommer slår Byggmax dørene op til sin første butik i eget navn i Danmark, når kæden åbner en butik i Vejle.

Det oplyser Sveriges største byggemarked, som ser potentiale i at åbne omkring 25 butikker rundt om i landet i løbet af de næste fem år.

– Etableringen i Danmark betyder, at vi vil være til stede i alle fire nordiske lande. Det føles som et helt naturligt skridt for os. Med butiksåbninger, den stærke online-tilstedeværelse og samarbejdet med de forskellige forretninger, vi har overtaget, tror jeg på, at Byggmax’ satsning får succes i Danmark, siger Mikael Bengtsson, der er dansk landechef i den svenske kæde.

Tidligere i år købte Byggmax det danske Bygmax, der fra Rødding satser på e-handel med byggematerialer via bygmax.dk og den håndværkerfokuserede e-bygstore.dk.

– Vores seneste virksomhedsopkøb af Bygmax A/S er med til at styrke vores e-handelsudbud. Ikke kun i Danmark, men i hele Norden. Vi er glade for at få de lokale kompetencer med på holdet, siger Mikael Bengtsson i en meddelelse.

Ind via Næstved Lavpristræ
Byggmax begyndte det danske indtog strategisk, da kæden sidste år overtog Næstved Lavpristræ, hvis fire butikker på Sjælland med tiden skal blive en integreret del af Byggmax-brandet. Med købet af Næstved Lavpristræ er Byggmax sikret forsyningskæde og lagerstruktur, der skal forsyne hele det danske marked, oplyser kæden.

Byggmax har i dag mere end 190 butikker fordelt i Sverige, Norge og Finland. I 2021 omsatte kæden for 7,6 milliarder svenske kr. – cirka 5,5 milliarder danske kr.

Læs alle nyheder om detail her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder