Carolinelunden i Kanalbyen i Fredericia. Foto: AP Ejendomme

Nu begynder byggeriet af 143 boliger i Fredericia at tage form

Der er netop blevet fejret rejsegilde for det kommende boligkvarter, Carolinelunden, i Kanalbyen i Fredericia, som AP Ejendomme står bag. Totalentreprenør på projektet er NRE Denmark. Kvarteret kommer til at bestå af 143 boliger.

– Carolinelunden er med sine mange forskelligartede boliger et projekt, som vi føler os overbeviste om vil appellere til flere forskellige målgrupper. Samtidig er Fredericia med sin beliggenhed en særdeles attraktiv by at bo i. For du kan hurtigt og enkelt komme til øvrige dele af Jylland, ligesom det ikke tager længe at komme til Fyn eller Sjælland. Dermed kan byen være ideel for mange pendlere, siger Peter Olsson, adm. direktør, AP Ejendomme.

De 143 boliger er fordelt på 128 lejligheder, 10 rækkehuse og fem town houses i to etager i størrelserne fra 45-125 kvm. De forventes at stå færdigopført i midten af 2023. Boligerne er fordelt på to byggefelter, som AP Ejendomme tidligere har købt af Kanalbyen, der er ejet af Realdania By & Byg og Fredericia Kommune.

Fredericias borgmester, Steen Wrist (S), følger med interesse den løbende udvikling af Carolinelunden, som borgmesteren tror vil bidrage til en fortsat udvikling af kommunen.

– Det er vigtigt for Fredericia Kommune, at der bliver opført moderne og attraktive boliger, som kan tiltrække nye borger, men som også giver nye muligheder for vores nuværende borgere. Med boligerne i Carolinelunden får Fredericia nye interessante boligmuligheder, som er med til at fortsætte udviklingen i kommunen. Jeg har fulgt opførelsen af Carolinelunden fra tæt hold, og jeg ikke i tvivl om, at det kommer til at bidrage positivt til området, siger Steen Wrist.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder