Ejendommen på Nørgaardsvej i Lyngby, som ra 2023 kommer til at huse auktionshuset Bruun Rasmussen. Foto: Pensiondanmark

Kendt auktionshus lejer sig ind hos pensionskæmpe

Fra september 2023 vil det kendte auktionshus Bruun Rasmussen have adresse i Pensiondanmarks ejendom på Nørgaardsvej i Lyngby. Hermed samler de alle deres aktiviteter et sted.

– Vi ønsker at skabe et nyt og levende kulturhus i hjertet af Lyngby. Vores vision er at udbygge viden om kunst og antikviteter, og derfor samler vi alle vores fagområder og ekspertise under samme tag. Vi oplever, at den moderne forbruger har en stigende interesse for at blande kunstarter og perioder. En af vores kerneværdier er fornyelse, og derfor ønsker vi at være med til at udvikle, hvordan et internationalt auktionshus ser ud i fremtiden, hvor Lyngby er den perfekte placering for os, siger Jakob Dupont, adm. direktør hos Bruun Rasmussen.

De 8.000 kvm ejendom huser i øjeblikket Fogs Bolig & Designhus og skal igennem en renovering inden Bruun Rasmussen kan flytte ind.

– Når Bruun Rasmussen flytter ind næste år, får Lyngby et 8.000 kvadratmeter stort internationalt kunsthus helt centralt placeret i byen. Vi går i gang med ombygningen til nytår og glæder os til at byde Bruun Rasmussen velkommen som lejere i flotte og fremtidssikrede rammer i september 2023. Det nye kunsthus er ikke kun et aktiv for byen, men også positivt i forhold til vores øvrige investeringer i området, siger Marius Møller, direktør for ejendomme i Pensiondanmark.

 

Fakta om Bruun Rasmussen:
Bruun Rasmussen har i snart 75 år solgt kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter og været det førende auktionshus i Danmark.

Virksomheden blev grundlagt i 1948 af Arne Bruun Rasmussen.

I dag beskæftiger auktionshuset omkring 140 medarbejdere, har flere end 800.000 besøgende på hjemmesiden om måneden og sælger flere end 75.000 genstande om året.

I 2021 lød Bruun Rasmussens salg på 606 mio. kr., og i marts 2022 kunne auktionshuset afsløre, at det er blevet en del af Bonhams’ netværk. Bonhams er et af verdens største og mest anerkendte auktionshuse med et verdensomspændende netværk af kontorer og repræsentanter i 22 lande.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder