Det kommende hotel ved regionshospitalet i Gødstrup. Illustration: CIC Hospitality

Supersygehus i Midtjylland får selskab af norskejet hotel

Tæt på det nye regionshospital i Gødstrup skal fremover ligge et franchise Best Western Hotel. Det skriver standby.dk. Hotellet får 204 værelser of forventet færdigt i slutningen af 2022.

Norske CIC Hospitality oplyser, at koncernen forventer hotellet en kombination af gæster med ærinde på regionshospitalet og konferencedeltagere fra Herning Messecenter.

– Vi er glade for at være i gang med projektet i Gødstrup, vi glæder til at følge byggeprocessen frem til det nye hotel står klart. Vi får et hotel med store fællesarealer og faciliteter som sauna, træningscenter og to mindre mødelokaler. Herning er fjerdestørste by i Midtjylland, og byen forventer en befolkningstilvækst de kommende år på otte procent. Herning er også en vigtig konference-destination, siger Mathias Tanski, koncernchef i CIC Hospitality.

Et område i rivende udvikling
Indtil for få år siden var det nok de færreste som kunne placere Gødstrup på et landkort. Men opførelsen af regionshospitalet har sat gang i en rivende udvikling.

I 2021 gik det norske ejendomsselskab Axer Eiendom AS ind på det danske ejendomsmarked ved at købe 1.500 projektboliger i Gødstrup mellem Herning og Holstebro.

Købsprisen for de 1.500 udlejningsboliger lå på cirka 2,5 milliarder norske kr. – godt 1,9 milliard danske kr.

Axer Eiendom hæftede sig i den forbindelse ved, at Gødstrup er i kraftig vækst på grund af det nye regionshospital, hvor der medarbejdermæssigt er tale om 5.000 årsværker, som er knyttet direkte til hospitalet.

Læs mere i Norsk investor går ind i Danmark med boligopkøb for små 2 milliarder kr.

Læs alle hotelnyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder