Foto: NCC

Ny investortrio køber op for trecifret millionbeløb

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie Estate Media bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listen er tilgængelig for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet ejendomme og grunde til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores nævnte kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Største handel
På dagens liste over nye, tinglyste ejendomshandler beløber den samlede transaktionssum sig til 284 millioner kr. Den største handel er mellem et nyetableret, internationalt joint venture bestående af danske Nordkranen, den svenske kapitalforvalter Catella og den tyske kapitalforvalter DWS, som har købt den svenskejede entreprenør- og udviklingskoncern NCC’ grund på Hørkær 8 i Herlev for 130 millioner kr. Her vil investortrioen bygge et nyt boligkvarter med cirka 446 lejeboliger, der skal opføres af NCC.

Læs mere i Dansk-tysk-svensk investortrio bag nyt boligkvarter i Herlev

 

Dagens handelsoverblik

Hørkær 8, 2730 Herlev (129.682.838 DKK)
Køber Green Point ApS (ejet af Nordkranen, Catella og DWS)
Sælger NCC Industry A/S (ejet af NCC)
Østergade 14, 1100 København K (98.500.000 DKK)
Køber Kirkbi Invest A/S
Sælger Carsten Jørgen Hansen
Østerbrogade 72, 2100 København Ø (25.000.000 DKK)
Køber A/B Helmersen
Sælger Frank Helmersen
Havnegade 35, 1058 København K (20.500.000 DKK)
Køber Vidogroup Denmark ApS
Sælger
Ukendt sælger
Hedvig Billes Top 2, 8700 Horsens (10.685.000 DKK)
Køber NS 5 ApS
Sælger Horsens Kommune

Se alle transaktionslister fra Resights her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder