København. Foto: Martin Heiberg

Vision Ejendomme i knap 200 millioner kr. stort opkøb i København

Estate Media, ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler og handler med grunde på over 10 millioner kr. Vi får data fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listerne er tilgængelige for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste handler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Den kan være indgået for flere dage, uger eller måneder siden. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

På dagens liste over nye, tinglyste ejendomshandler beløber den samlede transaktionssum sig til 305 millioner kr.

 

Dagens handelsoverblik

Svendborggade 37, 2100 København Ø (190.000.000 DKK)
Køber Vision Svendborggade 37 ApS (ejet at Vision Ejendomme)
Sælger Københavns Kommune
Brændekildevej 50, Bellinge, 5250 Odense SV (48.335.300 DKK)
Køber Nordic Greens Salat A/S
Sælger Aurora Nordic Cannabis A/S
Nordlundvej 1, 7330 Brande (38.900.000 DKK)
Køber 3B ESTATE ApS
Sælger EJENDOMSSELSKABET VESTIO A/S
Fredrik Bajers Gade 16, 8700 Horsens (28.000.000 DKK)
Køber EJENDOMSSELSKABET AMALIEGADE AARHUS A/S
Sælger EJENDOMSAKTIESELSKABET SØNDERMARKSHUS. HORSENS

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder