Stad Erhverv og Bolig var en af de mange, der havde arrangementer torsdag. Alice Lotinga (nummer tre fra venstre) fortæller i Mipim Morgen om ugens indtryk og manglen på varer i det danske boligmarked.

Sådan oplevede vi Mipim – hør podcast med opsummering af ugen

– Det har været en god uge.

Sådan bliver det sagt igen og igen i Cannes i denne uge. Mipim Morgen har i podcastform taget pulsen på Mipim hver dag i Mipimugen, og i dagens udgave summer vi op og giver dig overblikket.

Mipim Morgen har talt med Byggesocietetets sekretariatschef Lars Sønderskov, der melder om stor interesse, internationale investorer med ønske om at vide mere om Norden og en godt besøgt stand hele ugen.

Nordic Lounge blev med over 500 deltagere ugens største, samlende nordiske begivenhed

Torsdag aften var en kraftpræstation af danske projekter og arkitekter, da vi i Danmark kunne gå hjem med hele fire priser ud af de imponerende fem nomineringer, vi havde fået. En af dem gik til 3XN, og Mipim Morgen taler med stifter og partner Kim Herforth Nielsen, der melder om stor efterspørgsel og enorm interesse for selskabets projekter.

En af de arrangementer, der trækker mange deltagere fra ejendomsbranchen, er MT Højgaards legendariske bouleturnering

Stadsarkitekt i København, Camilla van Deurs, samler sammen på ugen og sammenligner København med andre byers projekter, og så har vi talt med både Mipim-veteranen Alice Lotinga fra Stad og førstegangsdeltageren, stifter og CEO Søren Nielsen fra Estaid, der begge drager hjem med en stor oplevelse på hver sin måde.

Situationen i Ukraine har præget ugen omend ikke optimismen i branchen. En af de synlige påmindelser var Ukraines stand, der var ubemandet.

Ukraine på Mipim 2022

Hør hele podcasten og hør, hvorfor der er stor optimisme i branchen i Mipim Morgen – fredag.

Læs alle Mipim-artikler her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder