Boligejendommen Bodenhoffs Plads 2 på Christianshavn indgik i 2021 i handlen mellem de to svenske ejendomsinvestorer Heimstaden og Akelius, hvor Heimstaden købte ejendomme for omkring 68 milliarder danske kr. Handlen omfattede blandt andet 1.093 boliger i København. Foto: Google Maps

Heimstadens danske marked overhalet af det svenske

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder