Adm. direktør Kim Andersen, Newsec Property Asset Management Denmark. Foto: Newsec

Newsec vinder Abrdns ejendomsportefølje i Danmark

Den skotske ejendomsforvalter Abrdn – tidligere Aberdeen Standard Investments – og Newsec Property Asset Management har indgået aftale om full service ejendomsforvaltning af Abrdns danske ejendomsportefølje.

Aftalen træder i kraft 1. april og drejer sig om en portefølje af erhvervs- og boligejendomme med et samlet areal på 105.000 kvm primært i København, Aarhus og Odense.

Til Estate Media oplyser Newsec, at Deas hidtil har haft administrationen og stået for driften.

– Deas vil stadig stå for asset management-delen, så Newsec vil være i tæt samarbejde med Deas om udviklingen af porteføljen, oplyser Newsec.

Abrdns ejendomme i Danmark består af både bolig, kontor, detail og logistik. Udviklingen af porteføljen vil ske i samarbejde med Abrdn i Tyskland.

– I Abrdn efterstræber vi altid et tæt samarbejde med lokale aktører, der har ekspertise, ressourcer og netværk til at drive en positiv udvikling af vores portefølje. I Newsec har vi fundet en samarbejdspartner, der kan levere på en række vigtige services. Samtidig vil Newsec være en væsentlig sparringspartner i forhold til vores ESG-indsats og de bæredygtighedshensyn, der indgår som en naturlig del af alle vores investeringsaktiviteter, siger Merle Manys, Head of Asset Management Nordics i Abrdn.

Newsec-direktør er ’stolt og ovenud glad’
I Newsec glæder man sig over at være blevet valgt som ny samarbejdspartner for Abrdn.

– Vi er stolte og ovenud glade for at være blevet valgt af abrdn til at stå for administration og drift af en række meget interessante ejendomme. Vi glæder os til at levere værdiskabende løsninger og understøtte vores nye kundes langsigtede strategi på det danske ejendomsmarked. Det gælder ikke mindst i den grønne omstilling af porteføljen, hvor vi vil kunne levere en række håndgribelige løsninger, der kombinerer vores viden om bygninger og energi med data fra ejendommene, siger adm. direktør Kim Andersen, Newsec Property Asset Management Denmark.

Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 47 millioner kvm under forvaltning.

Læs også Newsec henter ny topchef uden for branchen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder