Sidste år blev første spadestik taget til Danmarks største byggeprojekt, Vision Park. På billedet ses fra venstre adm. direktør i entreprenørvirksomheden Daugaard Pedersen, Jan Riis, medejer af Vision Estate, Jørgen Schou, daværende borgmester og nu udviklingsdirektør i Vision Estate, Jørn Pedersen og CEO i Vision Estate, Jens Bolding Jensen. Foto: Presse

Tidligere borgmester skal stå i spidsen for udvikling af 422.000 kvm

Efter 12 år som Kolding-borgmester har Jørn Pedersens jobmæssige fremtid været uafklaret bortset fra en række bestyrelsesposter og en plads i KL’s erhvervs- og planudvalg. Men nu har han fået job som udviklingsdirektør i ejendoms- og udviklingsselskabet Vision Estate. Selskabet er ejet af Lars Larsen Group og Schou Family Invest og arbejder med udvikling og udlejning af erhvervsejendomme og -områder.

Netop nu er Vision Estate i fuld gang med udviklingen af Danmarks største byggeprojekt, det kæmpemæssige erhvervsområde Vision Park ved Kolding.

– Rent fagligt er han (Jørn Pedersen, red.) ganske enkelt den bedste til at løfte opgaven. Han kender alt til by- og erhvervsudvikling, og så har han et rigtig godt netværk, ikke kun i Kolding, men i hele Danmark, siger medejer Jørgen Schou, Vision Estate.

Schou Company, nordens største nonfood-engrosvirksomhed, samler i 2023 administration, lagerfaciliteter og showroom i Vision Park. Erhvervsparken på 422.000 kvm skal også huse andre virksomheder, som enten kan leje sig ind eller få opført de faciliteter, de måtte ønske sig, i samarbejde med Vision Estate.

Borgmester vil udnytte erfaring og netværk
Udover at tiltrække virksomheder til Vision Park ved Kolding skal Jørn Pedersens som udviklingsdirektør i Vision Estate udvikle et andet af Vision Estates store erhvervsområder på 327.000 kvm ved Vojens. Endelig skal han arbejde for salg eller udlejning af koncernens bygninger og øvrige faciliteter på Nordager i Kolding, hvor Schou Company i dag holder til.

Den tidligere borgmester ser frem til at bruge sin erfaring i en ny, men ikke uvant, sammenhæng.

– Jeg har i hele mit virke som borgmester og i Kommunernes Landsforening, og også inden da, været en del af erhvervslivet og udviklingen af det. Derudover er det en opgave, der passer fantastisk til mig som person, fordi det netop handler om udvikling og samarbejde. At jeg kan få lov til at bringe mine erfaringer og interesser i spil hos en stor, solid koncern, der ovenikøbet har stærke rødder i netop Kolding, gør det bare endnu mere ideelt, siger Jørn Pedersen.

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder