Adm. direktør, ejer og stifter Pierre Legarth, Pierre Ejendomme. Foto: Privat

Pierre Ejendomme vil bygge endnu et seniorbofællesskab i Kolding

Pierre Ejendomme vil nu bygge et seniorbofællesskab i Kolding, og det er ejendomsselskabets sjette af slagsen, skriver Jydskevestkysten.

Pierre Legarth har købt en byggegrund på 17.000 kvm ved Anholtvænget i Drejens i Kolding Kommune. Nu skal kommune så udforme en lokalplan for området.

– Så nu skal vi i gang med seniorbofællesskab nummer seks. Seniorbofællesskaber er blevet vores flagskib og varemærke, siger firmaets adm. direktør, ejer og stifter Pierre Legarth, Pierre Ejendomme, til mediet.

Milliardportefølje og hul på generationsskifte
Pierre Ejendommes strategi med at opbygge en ejendomsportefølje på omkring 1 milliard kr. blev nået i 2020. Koncernen vil i de kommende år fortsat fokusere på at udvide porteføljen, som Pierre Legarth forventer nærmer sig cirka 1,5 milliard kr.

Læs mere i Pierre Ejendomme runder milliardmål og opnår trecifret millionoverskud

I 2020 indledte Pierre Ejendomme et planlagt generationsskifte. Det skete ved, at 80 procent af ejerandelene i Holbergs Have Kolding ApS og Lykkes Have Kolding ApS blev overdraget til døtrene Camilla Schou Legarth og Rikke Schou Legarth.

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder