Daniel Hye Hedemann er netop tiltrådt som Head of Asset Management og COO i Rubik Properties. Foto: Rubik Properties

Rubik opruster med Head of Asset Management og COO

Daniel Hye Hedemann er 1. januar tiltrådt som Head of Asset Management og COO i det danske ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Rubik Properties, som i 2018 blev stiftet som lokal partner for udenlandske investorer af den tidligere investeringschef i Patrizia Jacob Smergel-Krog.

Daniel Hye Hedemann får ansvaret for Rubik Properties’ ejendomsportefølje på cirka 5 milliarder kr. og ansvaret for at udvikle og udbygge selskabets asset management-mandater, ligesom han træder ind i ledelsesgruppen.

– Med Rubik Properties’ ambitioner om fortsat at udvikle den optimale forvaltningsplatform og sikre solid kommerciel forankring i vores asset management platform er Daniel Hye Hedemann det helt rigtige match, siger adm. direktør, ejer og stifter Jacob Smergel-Krog, Rubik Properties.

Daniel Hye Hedemann er et kendt ansigt også hos Rubik, eftersom han arbejdede som Investment Manager i Patrizia fra 2014 til 2017 side om side med Nicolai S. Dalsgaard og Jacob Smergel-Krog.

Kendt ansigt
Efter at have bidraget til Patrizias vækst i Danmark skiftede Daniel Hye Hedemann til PFA, hvor han tiltrådte som Portfolio Manager i PFA’s globale ejendomsteam med fokus på PFA’s direkte investeringer i Europa.

Senest kommer Daniel Hye Hedemann nu fra en stilling som ejendomsdirektør i den danske pensionskasse PBU, hvor han har haft ansvaret for PBU’s ejendomsportefølje bestående af danske direkte ejede ejendomme samt danske og udenlandske ejendomsfonde.

– Vi er helt bevidste om, at det er en unik mulighed for Rubik at kunne tiltrække en profil med så stærke kommercielle forudsætninger, stor erfaring med udenlandske investorer samt solid forvaltnings- og investeringserfaring fra danske pensionskasser. Med Daniel Hye Hedemanns erfaring med udenlandske investorers investeringsaktiviteter i Danmark, danske pensionskasser investeringsaktiviteter i udlandet samt institutionel ejendomsforvaltning kommer han med det helt rigtige kompetencesæt og mindset til glæde for vores investorer, siger Jacob Smergel-Krog.

– Rubik Properties har på får formået at positionere sig som en af e stærkeste aktører på det danske marked. Jeg ser meget frem til at blive en del af holdet og være med til at videreudvikle platformen, siger Daniel Hye Hedemann.

Rubiks ledelsesgruppen
Daniel Hye Hedemann indtræder i ledelsesgruppen, som således består af CEO Jacob Smergel-Krog, COO Daniel Hedemann, CFO Søren Salby og Investment Director Nicolai S. Dalsgaard.

Med ansættelsen af Daniel Hye Hedemann tæller medarbejderstaben i Rubik Properties ni personer.

Læs også Rubik lander nyt millionoverskud – klar til flere opkøb

Læs stort interview med Rubik Properties’ stifter, Jacob Smergel-Krog, i Estate Magasin nr. 6/2020 her

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder