Jakob Søe Lundgaard er ny områdedirektør i NCC Building i Nordjylland, hvor han får ansvar for NCC’ byggeriafdeling med 75 ansatte. Foto: NCC

Ny direktør for NCC Building i Nordjylland 

Jakob Søe Lundgaard er ansat som områdedirektør i NCC Building i Nordjylland, hvor han får ansvaret for NCC’ byggeriafdeling med 75 ansatte.

Det oplyser den svenskejede udviklings- og entreprenørkoncern.

43-årige Jakob Søe Lundgaard er uddannet i 2005 som civilingeniør med speciale i byggeledelse og har efterfølgende arbejdet først i rådgiverbranchen, herefter i MT Højgaard og siden 2014 i NCC som senior projektchef.

I NCC har Jakob Søe Lundgaard været sagsansvarlig for afdelingens største totalentrepriser og drevet disse fra den tidlige tilbudsfase og frem til aflevering. Hans tilgang er ifølge NCC ’helhedsorienteret med fokus på det gode samarbejde, både på projekterne og med samarbejdspartnere og bygherrer samt ikke mindst medarbejdernes daglige trivsel’.

Jakob Søe Lundgaard, der 1. oktober er blevet forfremmet til områdedirektør i NCC Building i Nordjylland, har siden 2019 siddet i ledergruppen i NCC i Nordjylland, hvor han blandt andet har haft ansvar for større tilbud, store projekter og egenproduktion, herunder for timelønnede inden for beton, tømrer og murer.

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder