Kunde-og markedschef Jacob Skjellerup, NCC Byggeri Vest. Foto: NCC

NCC finder chef i MT Højgaard

47-årige Jacob Skjellerup er netop tiltrådt som kunde-og markedschef i NCC Byggeri Vest, hvor han skal være med til at vækste forretningen.

NCC Byggeri Vest har ambitioner om at vokse og få endnu større del af den voksende byggebranche, især inden for renovering. Derfor er Jacob Skjellerup ansat med den opgave at fokusere på offentlige kunder og renovering af almennyttigt byggeri i Jylland.

Jacob Skjellerup har i de sidste seks år netop arbejdet med de opgaver i MT Højgaard og har derfor erfaring med at skabe samarbejde mellem kunden, beboere, entreprenør og rådgivere. Han ser et stort potentiale i renovering af almennyttige boliger, ikke mindst fordi det foruden bedre boliger for beboerne giver en klimagevinst.

– Det vigtige for mig er at forstå kundernes skiftende behov og ønsker, så vi kan indrette vores forretning efter det – og ikke omvendt. Det sker bedst, når man fra start sørger for at etablere det gode og tillidsfulde samarbejde, siger Jacob Skjellerup, der er uddannet på Århus Købmandsskole – nu Aarhus Business College.

Jacob Skjellerup har beskæftiget sig med salg og den kommercielle side af forretningen hele sin karriere. Før han kom til byggebranchen, arbejdede han hos Sika Footwear og i smykkefirmaet Pilgrim.

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder