Billund Syd er et nyt boligområde syd for Sønderkær Bæk. Illustration: Billund Kommune

Selmer Gruppen vil bygge 150 huse i ny Billund-bydel

Det Vejle-baserede ejendomsselskab Selmer Gruppen med fokus på ejendomsudvikling og -investering har netop fået grønt lys af byrådet i Billund Kommune til at bygge 150 rækkehuse i Billund Syd, som dermed bliver den 5. etape i den nye bydel.

Det oplyser Selmer Gruppen og Billund Kommune.

I boligområdet kan der i alt bygges 300 boliger fordelt ligeligt mellem parcelhuse og rækkehuse.

– Vi vurderer, at kravene er sammensat på en god måde, så hver enkelt boliglomme får sit eget unikke udtryk. Når der ikke er det samme udtryk i hver eneste boliglomme, gør det området mere attraktivt som helhed. Som investorer ser vi ikke kravene som et problem, men tværtimod som et godt grundlag for at skabe attraktive boligområder og en sikkerhed for vores investering, siger partner Jesper Norup, Selmer Gruppen, som investerer i rækkehusene i området.

I august solgte et konsortium af investorer bestående af blandt andet Selmer Gruppen ejendomme primært i Jylland for 2,5 milliarder kr. Bag opkøbet stod den svenske ejendomsinvestor Heimstaden.

Selmer Gruppen A/S er ejet 60 procent af adm. direktør og stifter Dennis Grünberger og 40 procent af Jesper Norup.

Læs mere i Heimstaden køber danske ejendomme for 2,5 milliarder kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder