Heimstadens nye ejendomme ved E.T Jørgensens Vej i Vejle. Foto: Heimstaden

Vejle-selskab vil udvide byggeafdeling efter salg til Heimstaden

Tirsdag blev det annonceret, at Heimstaden opkøber en ejendomsportefølje fra et konglomerat af investorer repræsenteret ved Semler med Hokton, Vase, Norup & Grünberger og Selmer Gruppen.

Semler har solgt 34 ejendomme til Heimstaden, hvilket er en stor del af firmaets portefølje, skriver Vejle Amts Folkeblad, men det betyder dog ikke, at det vejlensiske Semler skærer ned på aktiviteterne – snarere tværtimod.

– Vi lukker bestemt ikke. Tværtimod går vi med planer om at udvide vores byggeafdeling. Fremover vil vi koncentrere os mere om nybyg og om at udvikle projekter. Det er blevet meget svært i dag at købe eksisterende ejendomme, fordi alle vil over i ejendomme. I stedet vil vi satse på selv at opføre og udvikle ejendomsprojekter, siger Dennis Grünberger, ejer af Semler, til Vejle Amts Folkeblad.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Populære nyheder

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia