Adm. direktør Liia Nõu, Pandox. Foto: Pandox

Pandox udpeger ny direktør efter Anders Nissens død

Bestyrelsen i Pandox, et af Nordens absolut største hotelinvesteringsselskaber, har netop udpeget Liia Nõu som ny adm. direktør i det svenske selskab.

Liia Nõu har været finansdirektør i Pandox siden 2007 og har været fungerende adm. direktør siden den 21. maj i år i kølvandet på adm. direktør, danske Anders Nissens, pludselige dødsfald som følge af Corona.

– Liia Nõu er en moderne leder med lang erfaring fra hotelmarkedet og en person, som både bestyrelsen og organisationen har stor tillid til. Bestyrelsens vurdering er, at Liia Nõu er den bedste person til at afbalancere Pandox’ behov for både kontinuitet og forandring, siger Pandox’ bestyrelsesformand, Christian Ringnes.

Liia Nõu, der tidligere har haft ledende stillinger i General Electric, Song Networks, Tele2, Q8, American Express og Icon Medialab, fortsætter med at have ansvaret som finansdirektør, indtil en ny er fundet til posten.

Anders Nissen var adm. direktør siden Pandox’ etablering i 1995, hvor selskabet med hovedkontor i Stockholm blev stiftet med mål om at blive et betydeligt investeringsselskab med fokus på at investere i hotelejendomme. En del i det danske marked vil kende Anders Nissen, blandt andet fra hans mange oplæg på konferencer både i Danmark og i Malmø.

Læs mere i Direktør for Pandox død som følge af Corona

Anders Nissen. Foto: Pandox

Pandox er i dag en større spiller, også i det danske marked, hvor selskabet har 8 hoteller ud af en samlet portefølje på 156 hoteller primært koncentreret i de nordiske lande. I Danmark omfatter porteføljen Scandic Copenhagen, Urban House Copenhagen, Scandic Sluseholmen, Scandic Hvidovre, Hotel Mayfair, Hotel 27, Scandic Glostrup og Scandic Kolding.

I alt rummer hotellerne i Pandox-porteføljen cirka 35.000 værelser i 15 lande. Pandox er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.

Læs alle nyheder om hoteller her

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder