Anders Nissen. Foto: Pandox

Direktør for Pandox død som følge af Corona

Den 21. maj valgte et af Nordens absolut største hotelselskaber, Pandox, at melde ud, at selskabets adm. direktør, Anders Nissen, var i behandling for Covid-19, og at der efter behandlingen ville blive brug for en rehabiliteringsperiode og dermed gå noget tid, før han kunne vende tilbage til sit arbejde som CEO i Pandox. Derfor blev CFO Liia Nõu konstitueret i rollen.

I sidste uge kom så den tragiske besked, at Anders Nissen er død, og at Pandox altså ikke får sin mangeårige CEO tilbage. En del i det danske marked vil kende Anders Nissen blandt andet fra hans mange oplæg på konferencer både i Danmark og i Malmø.

Liia Nõu. Foto: Pandox

Pandox’ bestyrelsesformand, Christian Ringnes, har offentliggjort mindeord om Anders Nissen og skriver følgende:

– Det er et ubærligt tab. Ingen ord kan beskrive den sorg, vi nu føler. Vi har mistet en ekstraordinær leder, en tæt kollega og fremfor alt en kær ven. Bestyrelsen vil nu begynde søgningen efter en ny CEO. Anders Nissen efterlader en stærk organisation, som vi har stor tiltro til.

Investeringsselskab med fokus på hoteller
Anders Nissen har været adm. direktør siden 1995, hvor Pandox blev stiftet med det mål at blive et betydeligt investeringsselskab fokuseret på at investere i hotelejendomme.

Det er lykkedes, og Pandox er i dag en større spiller også i det danske marked, hvor selskabet har 8 hoteller ud af en samlet portefølje på 156 hoteller primært koncentreret i de nordiske lande. I Danmark omfatter porteføljen Scandic Copenhagen, Urban House Copenhagen, Scandic Sluseholmen, Scandic Hvidovre, Hotel Mayfair, Hotel 27, Scandic Kolding og Scandic Glostrup.

I alt rummer hotellerne i Pandox-porteføljen 35.000 værelser i 15 lande.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder