Managing Director Søren Rodian Olsen, Logicenters i Polen. Foto: Logicenters/Nrep

Dansker skal lede Nreps ambitiøse logistiksatsning i Polen

Logistikejendomsvirksomheden Logicenters, som er stiftet og ejet af den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep, har ansat Søren Rodian Olsen som den første Managing Director i Logicenters i Polen.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Dermed skal Søren Rodian Olsen, der hidtil har været partner og Head of Capital Markets i Cushman & Wakefield i Polen, lede og udvikle Logicenters’ portefølje i det østeuropæiske land. Han har i alt 19 års erfaring fra det polske ejendomsmarked.

I slutningen af juni annoncerede Nrep, at selskabet for første gang ville investere uden for Norden, nemlig gennem boliger og logistikejendomme i Polen.

Læs mere i Nrep i første investering uden for Norden – går ind i Polen med milliardopkøb

– Jeg vil gerne byde Søren Rodian Olsen et varmt velkommen til Logicenters-teamet, hvor han samtidig bliver vores første ansættelse i Polen. Søren har rødder i Norden og forstår derfor til fulde, at bæredygtighed er en parameter, hvor vi adskiller os positivt fra mange andre spillere i Nordeuropa. Dette kombineret med hans mange års erfaring fra den polske ejendomssektor overbeviser mig om, at han er den rette person til at konsolidere Logicenters’ tilstedeværelse i landet og sikre vores fremtidige vækst, siger adm. direktør Matthias Kettelhoit, Logicenters.

Går efter 1 million kvm logistik
Logicenters har ambitiøse planer om ’at gøre en markant forskel på det polske marked’ gennem sit fokus på ESG (Environmental, Social og Governance) og bæredygtighed. Over de næste tre år er det selskabets mål at opkøbe og udvikle op mod 1 million kvm logistik i Polen.

– Det er særdeles spændende at skulle lede Logicenters’ investeringer i Polen. Jeg er meget stolt over at slutte mig til en succesrig og værdidrevet virksomhed som Logicenters. Jeg ser frem til at hjælpe Logicenters med at blive den oplagte partner inden for logistikejendomme i Polen gennem at finde og udvikle de rette løsninger for nye kunder og give vores allerede eksisterende kunder mulighed for at vokse med os på dette spændende marked, siger nytiltrådte Søren Rodian Olsen, Logicenters i Polen, i meddelelsen.

 

Fakta: Logicenters

– Logistikejendomsvirksomheden Logicenters er en førende udvikler og ejer af logistikejendomme i hele Norden og Polen med over 2 millioner kvm logistikareal

– Logicenters udvikler, moderniserer og ejer logistikcentre

– Logicenters blev i 2015 stiftet af Nrep, som stadig logistikejendomsvirksomheden

 

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder