Den 84.800 kvm store logistikejendom ved Oslo Airport Gardermoen. Foto: Nrep

Off-market: Nrep køber 85.000 kvm logistik med Coop som lejer

Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep har via Logicenters købt en 84.800 kvm stor logistikejendom ved Oslo Airport Gardermoen.

Bag salget står de Oslo-baserede selskaber Møller Eiendom og Stokke Industri. Den danske dagligvarekoncern Coop forbliver som lejer i den 27 m høje logistikejendom, som Logicenters sammen med Coop vil undersøge for udviklingsmuligheder.

– Jeg er meget stolt over at annoncere off-market-erhvervelsen af ​​dette førsteklasses-logistikanlæg i et af Norges mest attraktive logistikhubs. Opkøbet er i tråd med vores langsigtede strategi om at erhverve ejendomme af denne særlige kvalitet. Det er ikke tilfældigt, at de to største logistikejendomme i vores portefølje, denne og én i Bålsta, bliver anvendt af dagligvaresegmentet, fordi det er en industri, der er mindre påvirket af markedscyklusser end andre industrier. Der vil altid være efterspørgsel på mad, siger direktør Matthias Kettelhoit, Logicenters, i en meddelelse.

Han oplyser ikke transaktionssummen.

Logicenters blev stiftet af Nrep i 2015.

Aktører inde over handlen
Det er partnerskabet mellem Møller Eiendom og Stokke Industri, som har udviklet og bygget den knap 85.000 kvm store logistikejendom opført i 2015. Investeringen har været med en tidshorisont på 5 år, oplyser selskaberne.

I transaktionen er Nreps Logicenters blevet kommercielt rådgivet af CBRE, mens advokatfirmaet Wikborg Rein har været juridisk rådgiver.

Møller Eiendom og Stokke Industri er blevet rådgivet af Pangea Property Partners og advokatfirmaet Thommessen.

Mandag morgen breakede Estate Media nyheden om, at en fond under Nrep har solgt en godt 50.000 kvm stor boligportefølje fordelt i København og Aarhus til Velliv og Industriens Pension. Det skete i en handel til knap 2 milliarder kr. og er årets hidtil klart størte bolighandel i det danske marked.

Læs mere i Pensionsduo køber boligportefølje for knap 2 milliarder kr. af Nrep

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder