Adm. direktør Piet Klein, Restaurant Flammen. Foto: Restaurant Flammen

Flammen vil udvide med 12 restauranter

Restaurant Flammen har i dag 16 restauranter, men kæden vil udvide med 12 restauranter.

Det oplyser familien Rosenfeldt Sunddal, der åbnede sin første Restaurant Flammen i 2009 i Kolding.

Det sker i forbindelse med, at Restaurant Flammen nu tager et noget utraditionelt skridt i valget af leverandør til kædens restauranter. I stedet for at få råvarerne leveret fra den traditionelle cateringbranche, som stort set hele restaurantsektoren gør, har Flammen valgt at indgå et samarbejde med Reitan Distribution, der ellers normalt leverer fødevarer til conveniencesektoren.

– Vores koncept står stærkt, men har alligevel altid brug for at blive udviklet og udfordret, og der kan vi se, at Reitan Distribution griber tingene anderledes an, end vi har været vant til – blandt andet i forhold til optimering af sortiment, logistik og arbejdet med de forskellige kategorier, siger adm. direktør Piet Klein, Restaurant Flammen.

Rema 1000 Danmark ejer Reitan Distribution, som også leverer til alle Rema 1000-butikker landet over.

 

Fakta: Restaurant Flammen

– Restaurant Flammen er etableret af familien Rosenfeldt Sunddal, der består af forældrene Ketty og Flemming og børnene Martin og Kristina, der åbnede den første Restaurant Flammen i 2009 i Kolding

– I dag er der 16 restauranter i kæden

 

Læs alle nyheder om detail her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder