Dagmarhaven i Vallensbæk Strand. Illustration: GPP Arkitekter

Trecifret millionhandel mellem 1927 Estate og Koncenton

I en trecifret millionhandel køber det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, som udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, 150 lejligheder i Vallensbæk Strand.

Bag salget står det aarhusianske ejendomsudviklingsselskab 1927 Estate.

Projektet, der går under navnet Dagmarhaven, består af i alt 26.000 kvm fordelt på fire karréer med over 300 boliger. Af disse har 1927 Estate netop solgt karré A og B med samlet 150 udlejningsboliger til Koncenton.

Forventet aflevering er i april 2023.

– Det er med stor glæde, at vi har sat vores underskrift på salgsaftalen med en veletableret spiller som Koncenton. Med Dagmarhaven afleverer vi endnu et projekt, hvor alt går op i en højere enhed med stor befolkningstilvækst, fantastisk infrastruktur og en bæredygtig boligmasse, siger adm. direktør og partner Søren Hampen Kristensen, 1927 Estate.

Tidsplan
Projektet certificeres med bæredygtighedscertificeringen DGNB.

– Vi er rigtig glade for aftalen med 1927 Estate og ser frem til et godt samarbejde. Samtidig er vi meget tilfredse med at kunne tilføje det attraktive boligprojekt til vores portefølje, da både beliggenheden, boligenhederne og den bæredygtige profil er skræddersyet til vores markedsstrategi, siger investeringsdirektør John Sloth, Koncenton.

Opførelsen af de 150 boliger i karré A og B i Dagmarhaven er gået i gang og forventes færdigopført i to etaper i henholdsvis anden halvdel af 2022 samt 1. kvartal 2023.

1927 Estate har udviklet projektet i samarbejde med GPP Arkitekter og Akademiingeniør Svend Poulsen. Adsbøll er entreprenør.

Stærkt årsregnskab – store forventninger
1927 Estate er aktuelt involveret i projekter i Vallensbæk Strand, Skovlunde, Kolding, Horsens og Aarhus. Samlet har selskabet cirka 200.000 kvm under udvikling og godt 2.000 boliger på vej til investorer og egen portefølje.

1927 Estate med hovedkontor i Risskov er et dansk markedsorienteret ejendomsudviklingsselskab, der udvikler rækkehuse og etageejendomme i større danske byer i samarbejde med danske og internationale institutionelle og industrielle investorer. Som Estate Media har skrevet, er selskabet kommet ud af regnskabsåret 2019/20 med et stigende overskud i form af et resultat før skat på 40,8 millioner kr.

Læs meget mere årsregnskabet, 1927 Estates forretningsmodel og vækstrejse i:

1927 Estate forventer overskud på 200 millioner kr. de næste tre år

Læs også Aarhus-udvikler udvider ejerkredsen kraftigt

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder