Illustration: Bendix Arkitekter

Koncenton køber 73 nye ungdomsboliger i Aarhus

Det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, som udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, køber 73 ungdomsboliger under opførelse i Viby i den sydvestlige del af Aarhus. Det sker med forventet overtagelse i oktober.

Bag salget af det i alt 2.200 kvm store etagebyggeri på Christian X’s Vej står ejendomsudvikleren Innovater.

Købsprisen er endnu ikke offentliggjort.

– Vi glæder os over endnu engang at have indgået en solid aftale med Innovater, og vi ser et stort udlejningspotentiale for de 73 nye ungdomsboliger i Viby – et område, som vi har rigtig gode erfaringer med fra vores eksisterende udlejningsejendomme, siger ejendomsdirektør Anders Bangsgaard, Koncenton.

Sælger første ungdomsboligprojekt
Hos sælger, Innovater, er der selvsagt også tilfredshed med handlen.

– Det er et spændende og givende projekt, der dækker noget af efterspørgslen på nye boliger til unge i Aarhus og omegn. Det glæder os at kunne bidrage til fremtiden, og vi er glade for, at Koncenton ser de samme muligheder i både boligerne og området, som vi gør, siger adm. direktør og medejer Morten Lykke, Innovater.

Boligerne i Viby er Innovaters første ungdomsboligprojekt. Projektet med 1-2-værelses ungdomsboliger opføres i totalentreprise af Raunstrup og er tegnet af Bendix Arkitekter.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder