Lars Storr-Hansen. Foto: Sif Meincke/presse

Dansk Byggeris mangeårige direktør stopper i DI

Lars Storr-Hansen, Dansk Industris direktør for Erhvervsudvikling, fratræder sin stilling med virkning fra udgangen af januar.

Det betyder, at DI’s område for Erhvervsudvikling per 1. februar flyttes til Medlemsområdet under ledelse af Anders Søndergaard Larsen, mens DI Lærlingeindsatsen flytter til Rådgivningsområdet under Kinga Szabo Christensen.

Lars Storr-Hansen har været en drivende kraft i Dansk Industris integration af Dansk Byggeri – fra den tidlige forberedende fase til nu, hvor medarbejdere og medlemmer har fundet sig til rette i DI. Efter det ifølge parterne vellykkede forløb har Lars Storr-Hansen ønsket at gå videre med andre planer for sit arbejdsliv, oplyser DI.

Fremtiden
– Jeg har i praksis brugt størstedelen af de seneste tre år på at forberede og forankre fusionen mellem Dansk Industri og Dansk Byggeri. Den omfattende integrationsproces er nu så vellykket for både medlemmer og medarbejdere, at jeg har fundet tiden naturlig til at søge nye udfordringer. Jeg vil gerne takke Dansk Industri for godt og konstruktivt samarbejde, og nu glæder jeg mig til at se lidt mere til familien den kommende tid, inden jeg skal i gang med at lægge konkrete planer for, hvad fremtiden skal bringe, siger Lars Storr-Hansen.

Adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, Dansk Industri, takker Lars Storr-Hansen for indsatsen:

– Jeg er glad for den indsats, som Lars Storr-Hansen har lagt i at få integrationen af de to organisationer til at lykkes, både strukturelt og menneskeligt. Vi står nu et sted, hvor det er forståeligt, at Lars Storr-Hansen ønsker at prøve kræfter med nye udfordringer, og jeg ønsker ham held og lykke fremover.

Fusionen mellem Dansk Industri og Dansk Byggeri var med virkning fra 1. september 2020.

Læs mere i Dansk Byggeri og DI går sammen: Fantastisk nyhed i en historisk svær krise

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder