Bauhaus. Foto: Presse

Hanssen Ejendomme lander aftale med Bauhaus om varehus på 15.000 kvm

Hanssen Ejendomme ved Vejle har netop landet en aftale med den tyske byggemarkedskæde Bauhaus om at etablere sig med et varehus i Sønderborg.

Det kommende varehus, som bliver det første Bauhaus-varehus i Sønderjylland, bliver på cirka 15.000 kvm. Bauhaus skal som bygherre selv stå for opførelsen og bliver herre i eget hus.

Varehuset bliver placeret på den tidligere JF-grund, som i dag ejes af Hanssen Ejendomme.

– Jeg er utrolig stolt på Sønderborgs vegne over, at en af Europas absolut største retailkæder kommer til byen. Da vi købte de tidligere JF-grunde, var ambitionen at få erstattet et trist minde med attraktive boliger og mange nye arbejdspladser – den vision er blevet til virkelighed. Med Bauhaus’ ankomst rykker Sønderborg i den absolutte top over Danmarks mest attraktive handelsbyer og bliver afgørende for områdets videre udvikling, siger Michael Andersen, der er både adm. direktør i Hanssen Ejendomme og i hele Hanssen-koncernen, i en meddelelse.

Kan allerede åbne ved årsskiftet
Aftalen er faldet på plads efter flere års arbejde. Det er mere end 10 år siden, at adm. direktør Mads Jørgensen, Bauhaus Danmark, første gang overvejede Sønderborg som en mulig lokation:

– Gennem de mere end 10 år, Sønderborg har stået på vores liste over mulige nye lokationer, har byen og hele området gennemgået en enorm udvikling. Set med mine øjne er Sønderborg gået fra at være en lidt stille provinsby til at være en by i rivende udvikling, og samtidig har byen et meget stort opland fra Als.

I de kommende måneder sætter Bauhaus Danmark gang i processen med at ansøge om byggetilladelse, og hvis alt går vel, åbner Bauhaus i Sønderborg omkring årsskiftet.

Hanssen Ejendomme er en del af Hanssen-koncernen, der investerer i ejendomme og ejendomsudvikling samt driver kapitalforvaltning og handel inden for energisektoren. Hanssen-koncernen er et familieejet selskab med et aktivt ejerskab.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder