Corem ejede blandt andet Codanhus på Frederiksberg. Nu ejer AP Ejendomme bygningen. Foto: Corem

Klövern finder to nye lejere til Codanhus efter Codan-reducering

Efter nyheden om, at Codan mindsker sit lejemål i Codanhus, så det fra årsskiftet kommer til at udgøre cirka 55 procent mod tidligere omkring 60 procent af de 30.000 kvm kontor i Codanhus, oplyser det svenske ejendomsselskab Klövern, som ejer kontorkomplekset, at selskabet har indgået kontrakt med to nye lejere.

1. marts 2021 rykker parfume- og modevirksomheden Christian Dior ind på 973 kvm, mens Politiforbundet lejer sig ind på 1.946 kvm fra 1. juni.

– Udlejningsmarkedet i København er stærkt, og de to udlejninger flugter med vores plan om at omdanne ejendommen fra at have klassiske lejemål til en moderne flerbrugerejendom, siger Andreas Lange, chef for Klöverns forretningsenhed i København.

I 2018 købte Klövern Codanhus af det danske ejendomsselskab Dades, som havde ejet det kendte kontorhøjhus på Gammel Kongevej 60 siden 2008, hvor det blev erhvervet fra Codan. Codanhus består af cirka 30.000 kvm og cirka 10.000 kvm parkeringskælder.

Læs mere i Dades sælger Codanhus for over 1,4 milliard kr. til svensk investor

Klövern har indtil videre i 2020 ikke handlet med danske ejendomme. Selskabet med hovedsæde i Stockholm er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.

Læs meget mere om Klöverns investeringer i Danmark i:

Top- og bundlinjen falder i Klövern: – Vi har en stabil, langsigtet forretning

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder