Klövern ejer i Danmark blandt andet Codanhus på Frederiksberg. Foto: Klövern

Codan vil kun have kontorplads til hver anden medarbejder – mindsker lejemål

Erfaringer fra Covid-19 betyder, at over halvdelen af alle ansatte i forsikringsselskabet Codan fra årsskiftet skal arbejde fast hjemmefra minimum to dage om ugen. Samtidig får kun en femtedel af de ansatte en fast kontorplads.

Det skriver Berlingske.

– Vi har set, at muligheden for mere fleksibilitet gør vores medarbejdere mere innovative og glade. Det giver bedre produkter og bedre kundeoplevelser, siger adm. direktør Christian Baltzer, Codan, til Berlingske.

Codan giver samtidig de hjemsendte medarbejdere et tilskud til at indrette hjemmekontoret efter lovens krav.

Codan flytter rundt
Codans nye plan betyder, at selskabet flytter rundt i kontorhuset Codanhus på Gammel Kongevej 60 på Frederiksberg og flytter ned fra selve højhuset til det bagvedliggende hus, som Codan gradvist har flyttet medarbejdere over i over en lang årrække. Hér skal Codans 1.000 medarbejdere fra januar deles om 575 kontorpladser. Den lavere bygning er en del af Codanhus, som samlet består af cirka 30.000 kvm kontor og cirka 10.000 kvm parkeringskælder.

Andreas Lange, chef for Klöverns forretningsenhed i København, oplyser til Estate Media, at Codans kvm falder til at udgøre cirka 55 procent mod tidligere omkring 60 procent af de 30.000 kvm kontor i Codanhus.

I 2018 købte det svenske ejendomsselskab Klövern Codanhus af det danske ejendomsselskab Dades, som havde ejet det kendte kontorhøjhus siden 2008, hvor det blev erhvervet fra Codan.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen