Projektet med Stensagerskolen. Illustration: Rum

Entreprenør fundet til Aarhus-projekt

Aarhus Kommune etablerer et helt nyt tilbud, der skal skabe livs- og læringskvalitet på specialområdet. Skole, daginstitution, fritidstilbud og tandlæge, der alle henvender sig til specialområdet, samles under ét tag på Stensagerskolen i Brabrand.

Til at opføre skolen er vejlensiske STB BYG valgt som hovedentreprenør på projektet udviklet af Aarhus Kommune i samarbejde med arkitektvirksomheden Rum, Moe og By+Land.

– Projektet passer rigtig fint med vores strategiske ambition om at have en større andel af hovedentrepriser og renoveringsopgaver i vores pipeline, siger adm. direktør Jens Winther, STB BYG.

Den eksisterende folkeskole Tovshøjskolen kommer til at danne ramme om den nye Stensagerskole og en nyetableret specialdaginstitution målrettet 0-6 årige. Udover skole og daginstitution vil de fremtidige rammer indeholde en specialtandlæge, en eksisterende almen skoletandlæge og foreningsfaciliteter.

Projektet består af ombygning og udvidelse af den eksisterende folkeskole. Bygningskroppe med klasseværelser og faglokaler omdannes og indrettes til børnenes særlige behov. Udearealer på i alt cirka 48.000 kvm omdannes ’for at skabe den nødvendige tilgængelighed og for at give husets kommende brugere de bedste forudsætninger for selvhjælp og selvstændighed’.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder