Det 43.000 kvm store hotel- og konferencecenter på Aarhus Ø med Scandic som hoteloperatør. Illustration: BIG
Det kommende 43.000 kvm store hotel- og konferencecenter på Aarhus Ø med Scandic som hoteloperatør. Illustration: BIG

BIG-hotel på Aarhus Ø bliver forsinket

Anpartsselskabet Bassin 7, som er ejet af Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og byudvikler Rune Kilden, oplyser til JP Aarhus, at selskabets 43.000 kvm store BIG-tegnet hotel- og konferencecenter med Scandic som hoteloperatør bliver forsinket. Ifølge ny tidsplan vil hotellet ved Bassin 7 på Aarhus Ø først være klar til åbning i 2025.

– Vi har tidligere meldt ud, at hotellet kan være færdig i 2024, men coronaen har formentlig forsinket projektet et års tid, så vores bud nu er 2025. Vi var sat på pause under coronaen i foråret, men nu vi har sat en række møder og workshops op for at få gang i projektet igen, siger Rune Kilden til JP Aarhus.

Det kommende hotel- og konferencecenter til omkring 1,5 milliard kr. skal have 500 værelser og plads til 2.000 konferencegæster og 3.500 koncertgæster.

Som Estate Media har skrevet, vandt Anpartsselskabet Bassin 7 i 2017 Aarhus Kommunes udbud om at bygge et hotel- og konferencecenter på Aarhus Ø. Det skete foran den norske hotelejer og investor Petter Stordalen, som havde indgået team med Schmidt Hammer Lassen Architects og entreprenørkoncernen A. Enggaard.

Aarsleff skal som totalentreprenør opføre hotellet med en skybar i 76 meters højde og en offentlig tilgængelig gårdhave med udsigt.

Læs mere i Rune Kilden og Anders Holch Povlsen finder entreprenør til 43.000 kvm stort hotel

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder