Foto: Google Maps

Investorkreds køber 10 erhvervsbygninger i Vejle

En lokal investorgruppe har netop købt en større ejendom bestående af 10 erhvervsbygninger på i alt 16.884 kvm mellem Boulevarden og Enghavevej centralt i Vejle. Bag salget står Danica.

Colliers har formidlet salget af ejendommen, som anvendes til kontor og undervisning med hovedlejere som Unik System Design og FGU.

– Ejendommen er ret kompleks med forskellige bygninger og kontraktforhold, men alligevel har der været god interesse for ejendommen fra både lokal og national side, oplyser partner og direktør René Neesgaard, Colliers.

Med i den lokale investorgruppe er Mogens Poul Zinck, som har mange års erfaring fra ejendomsbranchen. Mogens Zinck er direktør i og medejer af ejendomsselskabet Duras. Han siger i en kommentar til opkøbet:

– Vi ser frem til at få ejendommen ’ind under huden’ og bearbejde de muligheder, som er i ejendommen. Det er ret unikt at have så mange erhvervslejemål med tilhørende parkering beliggende midt i byens centrum. Vejle oplever en stor tilflytning, hvilket har en positiv afsmitning på markedet for kontorlejemål. Vi glæder os til at møde vores lejere og ser frem til et langvarigt samarbejde med dem.

 

Seneste udvalgte transaktioner:

Mægler formidler salg af københavnske boligejendomme for over 70 millioner kr.

Hines køber Portland Towers i Nordhavn for stort trecifret millionbeløb

Fynsk investor bag trecifret millionopkøb i Jylland – se pris

Jeudan køber historisk posthus på Østerbro – klar til større udvidelse

Casa sælger boligprojekt i milliardhandel på Vestegnen

Capman og Casa indleder samarbejde med opkøb på Frederiksberg





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder