AKF Koncernen planlægger at opføre et nyt boligområde på mere end 470 boliger. Boligkvarteret er en del af Brøndby Kommunes udviklingsplan for Kirkebjerg
AKF Koncernen planlægger at opføre et nyt boligområde på mere end 470 boliger. Boligkvarteret er en del af Brøndby Kommunes udviklingsplan for Kirkebjerg

Ny ejendomschef i AKF

Nikolaj Carlsson er tiltrådt som ejendomschef i AKF Koncernen, oplyser ejendoms- og investeringsselskabet, der udvikler og driver erhvervs- og boligejendomme samt investerer i danske produktionsvirksomheder.

52-årige Nikolaj Carlsson, som oprindeligt er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, har en master i byggeledelse fra DTU. Nikolaj Carlsson har baggrund som rådgiver ved renoveringsarbejder i København og har arbejdet som afdelingsleder i Københavns Kommunes ejendomsenhed, Københavns Ejendomme & Indkøb. Senest kommer Nikolaj Carlsson fra en stilling som teknisk chef i Privatbo, hvortil han kom i 2013.

I AKF Koncernen har Nikolaj Carlsson fået ansvaret for drift og renovering af koncernens ejendomme og skal sørge for, at planlagt vedligehold, lejlighedsrenoveringer og ejendomsdrift kører efter planen.

2019-regnskab
AKF Koncernen landede i 2019 et stigende resultat før skat på 239 millioner kr. mod 188 millioner kr. i 2018. Resultat før dagsværdireguleringer af ejendomme og skat blev 137 millioner kr. mod 193 millioner kr. året før.

AKF Koncernen havde per 31. december 2019 investeringsejendomme for 3,6 milliarder kr. med at areal på 209.000 kvm mod 2,7 milliarder kr. året før bestående af 166.000 kvm ejendomme.

Ino Dimsits er adm. direktør i AKF Koncernen hjemmehørende i Københavns Nordvestkvarter.

Seneste årsregnskaber – AKF Koncernen

Kilde og tabel: AKF Holding A/S’ årsrapport 2019

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder