Bygmestervej 5 i Københavns Nordvestkvarter. Foto: Muusfoto

AKF køber ombygget fabrik på 4.000 kvm i København NV

AKF Koncernen, som er et ejendoms- og investeringsselskab, der udvikler og driver erhvervs- og beboelsesejendomme og investerer i danske produktionsvirksomheder, har overtaget 4.000 kvm totalrenoveret fabriksbygning med en stribe kontorlejere.

Det drejer sig om Bygmestervej 5 i Københavns Nordvestkvarter.

– Ejendommen er tæt på fuldt udlejet med en god lejersammensætning og dermed begrænset risiko. Og som udlejer er det interessant at have en lidt anderledes ejendom – det er ofte lettere at finde lejere til ejendomme med lidt historisk schwung over sig, siger projektudviklingschef Bo Weibull, AKF Koncernen.

Bygmestervej 5 indefra. Foto: Muusfoto

Nordvestkvarteret – og særligt området tæt på Nørrebro og den kommende metrostation – bliver mere og mere populært blandt virksomheder og iværksættere. Det gælder både dem, der selv har brug for kontorer, og dem, der udvikler og investerer i ejendomme. Især de mange tidligere fabriksbygninger er eftertragtede, erfarer erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart.

– Nordvest ligger tæt på centrum, det er hurtigt at komme til motorvejene nordpå, og der er mere plads end i indre by og brokvartererne. Samtidig er der mange spændende industrielle ejendomme, som for eksempel Bygmestervej og det gamle mejeri Enigheden på Lygten. Nordvest er en bydel i fremgang med mange nye caféer, spisesteder, kollegier og virksomheder, og det er et område, hvor vi oplever stor vækst i opgaverne, siger partner og adm. direktør Stig Lintrup, Lintrup & Norgart.

Det seneste par år har Lintrup & Norgart formidlet salget af en række ejendomme i området – og stribevis af lejeaftaler, blandt andet til iværksættere og kreative virksomheder.

AKF Koncernen har de senere år investeret i en række ejendomme i København NV, og virksomheden er selv rykket ind i nabolaget, nemlig i Bispevej 2. I 2018 investerede AKF 325 millioner kr. i investeringsejendomme.

Læs mere i AKF vil udbygge portefølje med årlige investeringer på halv milliard kr. (+)

AKF blev stiftet i 1986 som aktieselskabet AKF Holding. Selskabet blev stiftet af en række fagforeninger og AKF-fonden.

Læs også AKF i vækst: Derfor valgte vi at flytte til Nordvest (+)

Læs også AKF fremlægger nyt positivt regnskab og ansætter ejendomsdirektør (+)

Læs flere nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder