Vibenshuset.LIntrup.Norgart.Facade
Den 23.000 kvm store flerbrugerkontorejendom Vibenshuset på Lyngbyvej på Østerbro i København er ejet af Topdanmark. Foto: Lintrup & Norgart

Finder ny lejer til ombygget chokoladefabrik

It-virksomheden Dalux flytter med 110 ansatte ind i den tidligere Galle & Jessen-chokoladefabrik på Østerbro i København. Dermed får flerbrugerkontorejendommen Vibenshuset på Lyngbyvej endnu en lejer i form af Dalux, som til januar overtager 1.700 kvm.

Dalux flytter en enkelt km fra Nørrebro til Vibenshus Runddel efter flere års vækst og udsigt til fortsat fremgang.

– Vi er vokset ud af vores lokaler. På fem år er vi gået fra 10 til 145 ansatte og omkring 110 sidder i København. Dén vækstrejse vil vi gerne fortsætte, og vi kan vokse i et flerbrugerhus, fordi vi gradvis kan få større lokaler uden at skulle flytte igen. Desuden kan vi koncentrere os om vores forretning, mens andre styrer mødelokaler, kantine og så videre, forklarer adm. direktør Torben Dalgaard, som ejer Dalux sammen med sin bror.

Dalux har siden 2005 udviklet programmer og digitale værktøjer til at styre byggerier og drift af ejendomme og har i dag afdelinger i 11 europæiske lande.

Mæglerfirmaet Lintrup & Norgart har formidlet lejemålet i det 23.000 kvm store Vibenshuset ejet af Topdanmark.

– I en tid med Corona oplever vi fortsat stor efterspørgsel på kontorer, da nogle virksomheder vokser, mens andre nedskalerer. Særlig Østerbro er efterspurgt, og vi mangler især mindre kontorlokaler til udlejning, siger adm. direktør og partner Stig Lintrup, Lintrup & Norgart.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder