Mineralvandshuset. Illustration: Dorte Mandrup

Estée Lauder flytter nordisk hovedkontor til Carlsberg Byen

Estée Lauders nordiske hovedkontor flytter til Carlsberg Byen fra Vallensbæk. I det nybyggede Mineralvandshuset får Estée Lauder Companies cirka 135 medarbejdere, når det amerikanske beautybrands nordiske hovedkontor flytter ind omkring maj 2021.

– Carlsberg Byen og Mineralvandshuset tilbyder Estée Lauder Companies de perfekte rammer for at positionere firmaet som både det eksklusive og ledende firma indenfor kosmetikbranchen, men også som et firma, der lægger stor vægt på klima, miljø, og diversitet. I Carlsberg Byen vil vores medarbejdere kunne tage del i et aktivt og interessant byliv i udvikling, og vi glæder os rigtigt meget til at flytte ind i Københavns mest spændende bydel, siger CFO David Gerges, Estée Lauder Companies.

Det glæder adm. direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus, at Estée Lauder Companies’ nordiske hovedkontor har valgt kvarteret som ny adresse.

Ejendommen, der er tegnet af arkitektvirksomheden Dorte Mandrup, er navngivet Mineralvandshuset. Ejendommen er bygget sammen med Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder