AAB’s kommende 195 ungdomsboliger og 31 familieboliger på Vesterfælledvej i Carlsberg Byen. Illustration: JJW Arkitekter

Almen boligforening bygger 226 boliger i Carlsberg Byen

Den almene boligforening AAB med omkring 19.000 boliger fordelt på 107 afdelinger i København og omegn investerer 290 millioner kr. i at opføre 195 ungdomsboliger og 31 familieboliger i Carlsberg Byen.

Boligejendommen med de i alt 226 boliger bliver formet som en hestesko med gårdrum ind mod den gamle administrationsbygning og gadefacader ud mod Vesterfælledvej, Gærtorvet og Kildepladsen. Bygningen opføres i 5 etager med en tilbagetrukket tagetage samt en ekstra ’parasit’ med to familieboliger på cirka 150 kvm. De nederste 4 etager består primært af ungdomsboliger og den sidste etage af familieboliger.

JJW Arkitekter har tegnet projektet på Vesterfælledvej 98 i Carlsberg Byen.

AAB forventer, at opførelsen af projektet kan gå i gang i 2021.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder