Adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Deas Gruppen. Foto: Deas

Deas indgår bæredygtigt samarbejde med ny partner

Deas har indgået samarbejde med den grønne organisation Betterhome, der sammen med Danfoss, Grundfos og Rockwool baner vejen for endnu flere bæredygtige løsninger i danske ejendomme.

Ambitionen er at mindske energiforbruget, forbedre indeklimaet og øge klimasikringen i de ejendomme, som Deas har ansvaret for på vegne af investorer samt andelsbolig- og ejerforeninger.

– Vi har som aktør i den danske ejendomsbranche et stort ansvar for at bidrage til en bæredygtig omstilling. Vi ønsker at guide og inspirere vores kunder til en mere grøn adfærd. Det er en af målsætningerne i Deas’ bæredygtighedsstrategi, og samarbejdet med Betterhome er et nyt og spændende skridt i den retning, siger adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Deas.

Betterhome vil energiscreene de over 900 andelsbolig- og ejerforeninger, som Deas har i administration, for at finde frem til de foreninger, der har størst potentiale for et bæredygtigt løft og for at forbedre deres energimærke.

– Gennem et samarbejde med Deas kan vi nå en lang række ejendomsejere, som kan have behov for rådgivning og konkrete anbefalinger, siger adm. direktør Niels Kåre Bruun, Betterhome.

Betterhome og Deas forventer i slutningen af 2020 at kunne kontakte de foreninger, der har størst potentiale for at mindske deres energiforbrug gennem bæredygtige tiltag.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder