Frederiksberg Centret. Foto: Søren Duran Duus

Insourcing: Danske Shoppingcentre og Deas i nyt, men mindre samarbejde

Danske Shoppingcentre har besluttet at insource en lang række funktioner og medarbejdere, som hidtil har været håndteret af Deas. Det sker i forbindelse med en ny strategiplan.

Det oplyser Danske Shoppingcentre og Deas i forbindelse med, at partnerne har indgået en ny lang, men mindre samarbejdsaftale.

Danske Shoppingcentre er et partnerselskab mellem ATP Ejendomme og Danica Pension, hvor Deas administrerer og driver 17 shoppingcentre på vegne af Danske Shoppingcentre.

I slutningen af 2019 lavede Danske Shoppingcentre en ny forretningsstrategi for porteføljen af de 17 shoppingcentre. Et udspring var et mål om at ændre det organisatoriske setup for management af butikscentrene. På den baggrund har Danske Shoppingcentre valgt at insource hele Center Managementet, udlejning-, markedsføring- samt drifts- og udviklingsaktiviteterne af hele porteføljen.

Direktør: Klar til næste skridt i udviklingen
Deas har i en årrække stået for fuld-service-management af Danske Shoppingcentres butikscentre.

Det har ’både medført en løbende værdiforøgelse, et afkast af butikscentrene og en omhyggelig og effektiv betjening af butikscentrenes lejere og gæster, men nu henter Danske Shoppingcentre en stor række af disse opgaver hjem, til egen organisation’, oplyser Danske Shoppingcentre.

– Vi er nu klar til at tage næste skridt i udviklingen, og med insourcingen samler vi alle kompetencerne i en slagkraftig organisation, siger adm. direktør Jesper Faurholdt, Danske Shoppingcentre.

Deas skal i de kommende år fortsat stå for opgaverne inden for administration og regnskab samt varetage de byggetekniske udviklingsprojekter i Danske Shoppingcentres 17 centre.

– Vi er naturligvis meget glade for at kunne forsætte samarbejdet med Danske Shoppingcentre. Vi har stærke bånd, og siden 2011 har vi sammen været på en spændende udviklingsrejse, der har medført løbende værdiforøgelse og ikke mindst omhyggelig og effektiv servicering af lejere og gæster, siger adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Deas.

Ændringen træder i kraft 1. oktober.

Som Estate Media har skrevet, landede Deas-koncernen et stærkt resultat i 2019.

Læs mere i Opkøb sikrer Deas stærkt årsregnskab – usikkerhed om 2020

Fakta: Danske Shoppingcentre

– Danske Shoppingcentre P/S er et partnerselskab mellem ATP Ejendomme A/S og Danica Pension

– Selskabet er markedsførende som investor i Danmark inden for butikscentre med 17 centre i hele landet. Det er Kolding Storcenter, Randers Storcenter, Herningcentret, Friis Shoppingcenter, City Vest, Amager Centret, City2, Copenhagen Designer Outlet, Frederiksberg Centret, Glostrup Shoppingcenter, Hvidovre C, Ishøj By Center, Lyngby Storcenter, Nørrebro Bycenter, Helsingør Bycenter, Slotsarkaderne og Vestsjællandscentret

– Porteføljen har et samlet areal på cirka 435.000 kvm og har omkring 1.130 lejemål

– Årligt besøges centrene af cirka 70 millioner kunder

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder