Farvergade 2-8 i København K. Foto: Colliers

Jeudan køber kontorportefølje for over 400 millioner kr. i København K

LB Forsikring har solgt en portefølje på seks domicilejendomme som led i selskabets udflytning til nyt hovedsæde på Amerika Plads på Østerbro i København. Køberen er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed, Jeudan. Overtagelsen sker for en samlet pris på ’over 400 millioner kr.’

Ejendommene, der tilsammen udgjorde LB Koncernens hovedsæde, omfatter seks ejendomme i midten af København, beliggende på henholdsvis Farvergade 2-8 og 17, Kompagnistræde 41 og 43, Kompagnistræde 39/Vandkunsten 8 samt Vandkunsten 10. Samlet set har porteføljen et etageareal på cirka 15.000 kvm, primært anvendt til kontorformål.

– Det har været en vemodig proces at tage afsked med Farvergade og de omkringliggende ejendomme, hvor LB Forsikring har haft til huse siden 1957. Derfor glædede vi os også over den meget store interesse for porteføljen fra både danske og udenlandske investorer. Vi modtog i alt cirka 20 bud på porteføljen, og vi er tilfredse med resultatet, siger CFO Jan Kamp Justesen, LB Forsikring.

Årsagen til salget er, at LB Forsikring netop er flyttet til et nyt domicil på Amerika Plads, hvor selskabets knap 800 medarbejdere kan sidde på samme lokation i stedet for på forskellige adresser, som det var tilfældet før flytningen.

Colliers har bistået LB Forsikring i salgstransaktionen.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder