Foto: Byggeriets Billedbank

Hoffmann hæver resultatgrad og ordrebog i Corona-halvår

I 1. halvår af 2020 havde Hoffmann en omsætning på 924 millioner kr. i forhold til 897 millioner kr. i 1. halvår 2019. Resultatet endte på 51,8 millioner kr. mod 48,5 millioner kr., hvilket giver en overskudsgrad på 5,6 procent mod 5,4 procent året før.

– Hoffmann leverer et tilfredsstillende resultat på niveau med sidste år på både omsætning, resultat og ordrebeholdning, hvilket vi er meget tilfredse med, men mest stolt er vi over, at Hoffmann beskæftiger 500 medarbejdere og dertil har ca. 2.000 samarbejdspartnere på alle vores byggepladser, og vi ikke har haft mere end 1 smittet med Covid-19.

Entreprenøren er taknemmelig overfor den måde som samarbejdspartnere og kunder har hjulpet projekterne igennem krisen.

– Alle brancher har haft udfordringer under coronakrisen, selvfølgelig mest de virksomheder som er afhængige af turisme, detailhandel og eksport. Alligevel har alle vores kunder, både private og offentlige, haft overskud til at hjælpe til med at vi på en forsvarlig måde har kunnet fortsætte produktionen. Dette har muliggjort, at ingen af projekterne er blevet tidsmæssigt forsinket, siger Torben Bjørk Nielsen.

Hen over efteråret afslutter Hoffmann en række store projekter som Politiskolen i Vejle, total modernisering af Amager Centret samt bolig- og erhvervsprojektet Mineralvandsfabrikken i Carlsberg Byen. Alle projekter er ifølge Hoffmann kendetegnet ved, at tid, kvalitet og pris er opnået til kundernes tilfredshed.

Ordrebeholdningen er steget en smule siden samme tidspunkt sidste år. Men der anes usikkerhed på markedet.

– Hoffmanns ordrebeholdning er på niveau med tiden før coronavirussen. Men vi kan allerede nu se tendenserne til, at flere private kunder genovervejer igangsætning af nye projekter. Dette vil få konsekvenser på pipelinen, som vi først rigtigt mærker om cirka 1 års tid, siger Torben Bjørk Nielsen.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder