Nu kommer Amazon tæt på

Solide rygter har længe påstået, at dagens store begivenhed i retailbranchen i de nordiske lande ville ske. Nu er det så ved at blive en realitet.

– Amazon har været tilgængelig for svenske forbrugere og foretagender gennem lignende europæiske hjemmesider i flere år, men næste skridt er at introducere et komplet detailhandelstilbud i Sverige, og det er det, vi planlægger at gøre nu, skriver Amazon i en pressemeddelelse tirsdag.

Det betyder, at inden længe kan svenskerne få leveret et kæmpe sortiment af varer ganske hurtigt. Det vil få en enorm betydning for svensk retail. Og derfor holder den danske retailbranche skarpt øje med, hvad der sker i den nærmeste tid på den anden side af Øresund. For Amazon er ganske optimistisk, når det kommer til deres kommende kunders gunst.

– Vi tror på, at hvis vi fokuserer på de ting, som vi tror, kunderne værdsætter mest – lave priser, kæmpe udvalg og hurtig levering – vil vi vinde de svenske kunders tillid over tid, skriver Amazon videre i pressemeddelelsen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder