Flying Tiger er i gang med at lukke 13 butikker i Danmark.

Lukker 13 butikker

Flying Tiger of Denmark har i Danmark over længere tid haft en række butikslejemål under luppen. Nu har man besluttet at lukke i alt 13 butikker, som ikke er eller har været lønsomme. Disse butikker er blevet informeret om, at de i løbet af 2020 og 2021 må lukke.

– Vi kommer til at justere antallet af vores butikker frem mod 2021. Baggrunden er, at vi har haft en massiv international vækst, hvor vi i nogle år åbnede en ny butik hver tredje dag. Den meget aggressive vækstplan satte vi i 2019 på pause for lige at få pusten og opbygge stærkere, sundere og mere rentable butikker, siger adm. direktør Martin Jermiin til JydskeVestkysten.

Det er bl.a. butikker i Ribe, Aabenraa og Tønder som må lukke. Flying Tiger har i dag 977 butikker i 29 lande, og ejerne måtte tilføre 150 millioner kr. til butikkerne under corona-krisen.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder